Menu Sluiten

Geldzaken voor zorgprofessionals bij mantelzorgers

Met mijn kennis van regelingen, financieringsmogelijkheden en instanties kan ik de mantelzorger en de verzorgde uitleg geven over de mogelijkheden om de verzorging zo goed mogelijk op maat en naar wens te organiseren.
De zorgverzekeraar kan vaak (gedeeltelijk) diensten van de mantelzorgmakelaar vergoeden uit aanvullende pakketten. Mantelzorgers kunnen mij ook op eigen kosten inschakelen. Is er sprake van een WlzPGB (of moet die aangevraagd worden) dan kan ook het vrij te besteden bedrag aangesproken worden.

U kunt voor een kennismakingsgesprek via de blauwe contactknop rechtsboven contact met mij opnemen.

Om ongewenste e-mail of telefoontjes te voorkomen staan mijn gegevens niet op deze website. Na uw contactverzoek neem ik binnen enkele werkdagen contact met u op.