Menu Sluiten

Wat kan ik als mantelzorgmakelaar voor u betekenen?

Voor veel zorgvragen zijn er veel zorgaanbieders, die ongeveer hetzelfde kunnen bieden. Voor mensen met een minder voorkomende persoonlijke zorgvraag is er ook specialistisch zorgaanbod.
Voor veel van dit zorgaanbod zijn ook specifieke financieringsregelingen in het leven geroepen. Dat is een groot goed. Maar tegelijkertijd kan het zorgvragers, mantelzorgers en dienstverleners laten verdwalen. Dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Als mantelzorgmakelaar organiseer ik zorg die zo goed mogelijk aansluit bij de behoefte van de zorgvrager en de mogelijkheden van de mantelzorger(s).

Mijn kennis en ervaring ligt niet alleen op het gebied van ouderenzorg maar ook met situaties waar gezinnen met kinderen door een ‘anders zijn’ buiten de boot lijken te vallen. Samengevat ondersteun ik mantelzorgers van mensen met een beperking of chronisch zieken. Lees hieronder de . . .

Voorbeelden uit mijn praktijk

Een ouder | Een oudere | Een familielid | Een kind | Een cliënt | Iemand met lichamelijke beperking

In Nederland zijn heel veel zorgaanbieders en financiële regelingen. Door mijn kennis van en ervaring met mantelzorg op allerlei gebieden kan ik uitleg over het systeem geven. Daarna kan ik samen met u op zoek gaan naar de meest passende zorg voor uw situatie.

Onafhankelijk

Dat ik als mantelzorgmakelaar in deze situaties echt onafhankelijk ben, is een groot pluspunt. Bij mijn intakes heb ik bijvoorbeeld oog voor wensen vanuit levensbeschouwing, religie of geloofsovertuiging. Bij het advies voor zorgondersteuning en ook de financiële gevolgen hiervan kan ik daarmee rekening mee houden.

Belangstelling?

Vraagt u zich af of ik iets voor u, uw naaste, uw werknemer of uw cliënt kan betekenen? Neem gerust contact op met mijn via de blauwe knop rechtsboven. Om ongewenste e-mail en telefoontjes te voorkomen, staan mijn gegevens niet op de deze website.